ΑΕΚ: Ο Πάολο Φερνάντες είχε κάνει πριν από επτά μήνες την ίδια απίθανη ντρίμπλα στην ίδια εστία με τον ίδιο... σπορτκάστερ! (vid)

Ο Πάολο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό επί του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Πάολο Φερνάντες «υπέγραψε» τον θρίαμβο της ΑΕΚ επό του ΠΑΟΚ με μια καταπληκτική ντρίμπλα και ένα υπέροχο πλασέ στο 91', αλλά πριν από επτά μήνες είχε κάνει την ίδια ντρίμπλα στην ίδια εστία με τη φανέλα του Βόλου.

Τότε, στις 2 Οκτωβρίου, ο Βόλος είχε επικρατήσει με 2-0 επί του Αρη, αλλά τελικά η περίτεχνη ντρίμπλα του Φερνάντες στον Ενκουλού δεν είχε αντίκρισμα, καθώς το γκολ του Μεθκίδα είχε ακυρωθεί λόγω οφσάιντ.

Σήμερα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός προτίμησε να πλασάρει μόνος του μετά την καταπληκτική ίδια ντρίμπλα στον Ινγκασον, πέτυχε το 2-0 και «τελείωσε» τον τελικό Κυπέλλου!

Ολα αυτά στο ίδιο γήπεδο, στην ίδια εστία, από τον ίδιο παίκτη και με τον... ίδιο σπορτκάστερ. Τον «δικό» μας - και της Cosmote TV - Μιχάλη Τσόχο!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα