Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων: Συνεδρίασε ξανά χωρίς να ανακοινωθεί γήπεδο αλλά εξουσιοδότηση στον Μπαλτάκο να μιλήσει με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο Μπαλτάκος

bet365

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκο, έτσι ώστε να διαβουλευθεί με τους δύο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για τον ορισμό της έδρας διεξαγωγής του.

Από την ΕΠΟ υπήρξε ανακοίνωση για την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων που δεν γνωστοποίησε γήπεδο αλλά τη σχετική εξουσιοδότηση στον Μπαλτάκο για να μιλήσει σχετικά με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet:

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο προκειμένου να διαβουλευθεί με τους δύο φιναλίστ του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για τον ορισμό της έδρας διεξαγωγής του.

Η παραπάνω διαδικασία κρίνεται αναγκαία για την επιλογή ενός εκ των επιβεβαιωμένα διαθέσιμων γηπέδων που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Η τελική επιλογή θα επικυρωθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα