Παναθηναϊκός-Βόλος: Ντεμπούτο για Λοντίγκιν, βασικός ο Ρούμπεν

Παναθηναϊκός-Βόλος: Ντεμπούτο για Λοντίγκιν, βασικός ο Ρούμπεν

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός-Βόλος: Ντεμπούτο για Λοντίγκιν, βασικός ο Ρούμπεν

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Γιούρι Λοντίγκιν ενώ στο αρχικό σχήμα βρίσκεται κανονικά ο Ρούμπεν Πέρεθ που ξεπέρασε την ίωση.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο στο πρώτο παιχνίδι για τους 16 του Novibet Κύπελλο Ελλάδος και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για πρώτη φορά ξεκινά κάτω από τα δοκάρια τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος θα είναι ο τερματοφύλακας για αυτή την διοργάνωση. Ο ομογενής κίπερ, μάλιστα, θα κάνει σήμερα το επίσημο ντεμπούτο του, καθώς σε όλα τα προηγούμενα ματς βασικός ήταν ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Από κει και πέρα, κανονικά στην ενδεκάδα βρίσκεται ο Ρούμπεν Πέρεθ που ξεπέρασε την ίωση ενώ τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής ο Τσόκαι λόγω ίωσης. Την θέση του στην 20άδα πήρε ο νεαρός, Χρήστος Βουτσάς.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Μάγκνουσον με τον Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρντ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Βέρμπιτς, Παλάσιος στα άκρα και στη κορυφή ο Σπόραρ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα