ΕΠΟ: Η Novibet αποκλειστικός χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23

Newsroom
ΕΠΟ: Η Novibet αποκλειστικός χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23

bet365

Αποκλειστικός χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι πλέον η Novibet με την ΕΠΟ να ανακοινώνει την τεράστια αυτή συνεργασία.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Novibet, με την εν λόγω εταιρία να γίνεται ο αποκλειστικός χορηγός του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«H Novibet και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, με την οποία η Novibet γίνεται ο αποκλειστικός χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας, από σήμερα μέχρι και την ολοκλήρωσή του για τη σεζόν 2022 – 2023. Η διοργάνωση πλέον θα ονομάζεται «Κύπελλο Ελλάδας Novibet».

Οι δύο πλευρές αποσκοπούν με αυτήν τους τη συνεργασία στο να προσφέρουν μια ακόμη πιο αναβαθμισμένη ποδοσφαιρική εμπειρία στο φιλοθεάμον αθλητικό κοινό της χώρας, συν-διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον το οποίο θα αποτελεί πραγματική γιορτή του αθλήματος. Ο “θεσμός των εκπλήξεων”, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται, μέσα από αυτή τη χορηγική συνεργασία γυρίζει σελίδα και είναι έτοιμος με την υποστήριξη της Novibet να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. Ε.Π.Ο και Novibet υπόσχονται να δουλέψουν απρόσκοπτα για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης ποδοσφαιρικής εμπειρίας όπου πρωταγωνιστές θα είναι το ίδιο το άθλημα, και οι λάτρεις αυτού".

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γιώργος Αθανασόπουλος, CEO της Novibet: «Η Novibet προχωράει σε μία στρατηγική δέσμευση επενδύοντας με σημαντική εστίαση στη Χορηγία ενός ιστορικού αθλητικού θεσμού. Η σύγκλιση των αξιών αλλά και του οράματος της Novibet και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για το Κύπελλο Ελλάδας ήταν τα κριτήρια για τη σύναψη μίας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας με απτά οφέλη κυρίως για τους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού γενικότερα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για τη σεζόν 2022-2023, η Novibet θα είναι αποκλειστικός Χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας και μαζί, θα προσφέρουμε στους φιλάθλους μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Αυτή η Χορηγική ενέργεια, αποτελεί μέρος των πολύ-επίπεδων πρωτοβουλιών της Novibet για τη στήριξη του αθλητισμού στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία, η οποία θα δώσει ώθηση στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τη σύναψη της συμφωνίας η ΕΠΟ αποκτά ένα ακόμη δυνατό συμπαίκτη στην προσπάθεια που κάνουμε για την ολοένα μεγαλύτερη αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας, εν προκειμένω του Κυπέλλου Ελλάδας. Με χαροποιεί ιδιαίτερα η οπτική, με την οποία η Novibet βλέπει τη συνεργασία μας και είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε από κοινού για την υποστήριξη μιας διοργάνωσης υψηλού επιπέδου, όπως αρμόζει στην ιστορία της, μέσω της οποίας διοργάνωσης οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου θέαμα στους φιλάθλους ώστε να καταστεί αυτή ανταγωνιστική συγκριτικά με διοργανώσεις προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα