Στο κέντρο του Μόντρεαλ «χτυπά» η καρδιά του ΠΑΟΚ! (vid)

Στο κέντρο του Μόντρεαλ «χτυπά» η καρδιά του ΠΑΟΚ! (vid)

Στο κέντρο του Μόντρεαλ «χτυπά» η καρδιά του ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Ο «Δικέφαλος» έχει αγκαλιάσει την ομογένεια του Καναδά, υπό τη σκέπη του λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια η ακαδημία ΠΑΟΚ, που σύντομα θα αποκτήσει το δικό της «σπίτι» στο κέντρο του Μόντρεαλ

Υπό τη σκέπη, τις «ευλογίες» και την τεχνογνωσία των «ασπρόμαυρων» Ακαδημιών, o ΠΑΟΚ μεγαλώνει μέσα από την παρουσία του (και) στον Καναδά.

O «Δικέφαλος» έχει ανοίξει, εδώ και καιρό, τα φτερά του σε τρεις Ηπείρους. Από την Ευρώπη (Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία) φτάνει ως την Ωκεανία (Αυστραλία) και την Αμερική (Καναδάς) και μέσω της συνεργασίας με την PAOK Montreal Soccer Academy φιλοδοξεί να ντύσει στα «ασπρόμαυρα» το κέντρο της καναδικής μεγαλούπολης.

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Μόντρεαλ θα χτυπάει η καρδιά του με τη δημιουργία και λειτουργία του πρώτου προπονητικού κέντρου της Ακαδημίας. Πριν μια εβδομάδα «έπεσαν» οι υπογραφές για να ξεκινήσουν τα έργα στο εμπορικό κέντρο (Mall), όπου θα δημιουργηθεί το «ασπρόμαυρο» σπίτι (με γήπεδα, αποδυτήρια, γραφεία, μουσείο, μπουτίκ) και θα κυματίζει η σημαία του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης.

Η συγκεκριμένη επένδυση του Πσντελή Στεφανίδη, πρωτεργάτη της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει από βδομάδα και στα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο. Το κόστος θα ξεπεράσει τα 500.000 ευρώ και είναι το πρώτο μεγάλο βήμα που σφραγίζει τις άριστες σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία τρία χρόνια.

«Μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο ο ΠΑΟΚ θα έχει το δικό του σπίτι στο Μόντρεαλ. Θα είναι ένα κτίριο μεγάλο που θα στεγάζει τρία γήπεδα “5 επί 5”, θα υπάρχει μουσείο και μπουτίκ του ΠΑΟΚ, αλλά και χώροι για να βλέπουν τα παιδιά τα παιχνίδια. H αρχική αξία της επένδυσης θα ξεπεράσει τα 500.000 δολάρια και στην πορεία οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να επενδύσουν και άλλα. Οραματιστής αυτής της ιδέας είναι ο Παντελής Στεφανίδης, που δείχνει το πόσο πολύ αγαπάει τον ΠΑΟΚ», εξηγεί ο Αστέριος Θέμελης, που έχει αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας στο Μόντρεαλ αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο των δύο πλευρών.

Στον Καναδά υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο και για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό να κυματίζει η σημαία του στο κέντρο του Μόντρεαλ. «Υπάρχουν 120.000 Έλληνες στο Μόντρεαλ και 250.000 στο Τορόντο. Θα αρέσει στον οποιονδήποτε Έλληνα, όχι μόνο στους φίλους του ΠΑΟΚ. Η ακαδημία έχει ένα έτος ζωής είναι κοντά στα 100 παιδιά που ήρθαν από ένα... μάζεμα και η δική μου συμφωνία θα επισφραγίσει το όλο θέμα για την μεθοδολογία της ακαδημίας», συμπλήρωσε ο πρώην γκολκίπερ και νυν προπονητής.

Διαβάστε επίσης

 

Τελευταία Νέα