ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γκαρσία: «Στα 15 μου δούλευα σε φούρνο, τώρα μου είναι εύκολο να φτιάχνω ψωμί»! (vid)

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ

Γκαρσία: «Στα 15 μου δούλευα σε φούρνο, τώρα μου είναι εύκολο να φτιάχνω ψωμί»! (vid)

Γκαρσία: «Στα 15 μου δούλευα σε φούρνο, τώρα μου είναι εύκολο να φτιάχνω ψωμί»! (vid)

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο νέος καλεσμένος στο Social Distancing του PAOK TV, σε μία διαφορετική και απολαυστική συνέντευξη, όπου ο Ουρουγουανός στέλνει πολλά μηνύματα.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Η ομάδα του κατάφερε να εξασφαλίσει τον τίτλο πριν ο πλανήτης μπει σε καραντίνα. Εκείνος όμως θεωρεί πως τώρα όλα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα και το ποδόσφαιρο έχει λίγη σημασία σε σχέση με όσα βιώνουμε. O προπονητής της Κ19 του Δικεφάλου φιλοξενήθηκε στο Social Distancing του PAOK TV. Είναι δεδομένο ότι αφενός δεν μιλάει συχνά, αφετέρου ότι όταν το κάνει είναι απολαυστικός.

Η νέα καθημερινότητα του Πάμπλο Γκαρσία τον βρίσκει κάποιες ώρες στην κουζίνα. «Φτιάχνω ψωμί», παραδέχεται, με τη γυμναστική, το διάβασμα και τη μελέτη αγώνων να συμπληρώνει τη μέρα του. «Βοηθάω τη γυναίκα μου να καθαρίσουμε το σπίτι, τα δωμάτια, όλα μέσα στο σπίτι».

Ο αγαπημένος της «ασπρόμαυρης» κερκίδας και των οπαδών του ΠΑΟΚ στην κουβέντα που είχε αποκάλυψε ότι σε ηλικία 15-16 ετών «εργαζόμουν σε φούρνο και γνωρίζω να κάνω ψωμί, είναι κάτι που μου αρέσει. Αν δεν γίνω τελικά προπονητής μπορεί να ανοίξω έναν φούρνο»!

Τις μέρες τις καραντίνας στο σπίτι του Ουρουγουανού υπάρχει πειθαρχεία. «Τα παιδιά μου ήταν στην Αγγλία, αλλά επέστρεψαν στην Ελλάδα και είμαστε όλοι μαζί. Χρειάζεται να δείξουμε όλοι υπομονή. Χρειάζεται η οικογένεια να δουλέψουμε σαν ομάδα, γιατί και στο σπίτι υπάρχει δουλειά και πρέπει όλοι μας να βοηθάμε την οικογένεια. Θα δουν ταινίες, θα παίξουν και στο playstation, αλλά θα υπάρχει και δουλειά μέσα στη μέρα. Ποτέ στο παρελθόν δεν μείναμε τόσες πολλές μέρες όλοι μαζί στο σπίτι. Τα παιδιά είχαν σχολείο, εγώ είχα προπόνηση και δεν βρισκόμασταν πολλές ώρες μαζί. Τώρα το κάνουμε», είπε αρχικά ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ. «Υπάρχει κόσμος που περνάει πιο δύσκολα, είναι υποχρεωμένος να δουλέψει αυτή την εποχή και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε», πρόσθεσε δείχνοντας ότι η σκέψη του είναι στους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα με όλο αυτό που ζούμε. Πρέπει να βρούμε τρόπους να το αντιμετωπίσουμε όλο αυτό για να μην τρελαθούμε. Αν ανοίξεις ίντερνετ με αυτά που διαβάζεις, μπερδεύεσαι. Άλλοι λένε ότι πρέπει να φορούμε μάσκα και άλλοι όχι. Τώρα θυμηθήκαμε πως πλένουμε τα χέρια; Δεν έπρεπε να το ξέρουμε; Αν και στην Αφρική στερούνται τα βασικά, δεν έχουν ούτε νερό ούτε σαπούνι! Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν γνωρίζουμε το αύριο, δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει και τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είμαστε έτοιμοι στο μυαλό να καταλάβουμε τι συμβαίνει με αυτόν τον ιό. Δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι επικίνδυνο και πρέπει να παραμείνουμε όλοι μέσα στο σπίτι. Πριν ένα χρόνο κανείς δεν έτρεχε. Τώρα τους βλέπεις όλους έξω να τρέχουν, απλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν ότι βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των άλλων και μπορεί να πεθάνουν. Πρέπει να έχουμε σεβασμό για τους συνανθρώπους μου», τόνισε ο Γκαρσία και όπως είπε στην πατρίδα του, την Ουρουγουάη, τα κρούσματα του κορονοϊού είναι κοντά στα 350, αλλά ακόμη δεν έχουν ληφθεί μέτρα, όπως στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Δείτε ΕΔΩ όλη την συνέντευξη του Πάμπλο Γκαρσία στο PAOK TV.