Μουντιάλ: Μόνο εμβολιασμένοι φίλαθλοι στα γήπεδα του Κατάρ

Κώστας Τόπας
Μουντιάλ: Μόνο εμβολιασμένοι φίλαθλοι στα γήπεδα του Κατάρ

bet365

Μόνο τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της COVID-19, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Το κορυφαίο τουρνουά διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων (21/11-18/12/2022) θα φιλοξενηθεί από το αραβικό κράτος του Κόλπου.

Ο πρωθυπουργός, σεΐχης Χαλίντ μπιν Χαλίφα μπιν Αμπντολαζίζ Αλ Θανί ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως δικαίωμα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια από κοντά θα έχουν οι πολίτες οι οποίοι θα έχουν εμβολιαστεί. Μάλιστα, τόνισε πως μέχρι την ημέρα έναρξης της μεγάλης διοργάνωσης οι περισσότεροι θα έχουν κάνει το εμβόλιο.

«Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε με μια εταιρεία για την παροχή ενός εκατομμυρίου δόσεων εμβολίων COVID-19 προκειμένου να ανοσοποιηθούν και να εμβολιαστούν ορισμένοι από εκείνους που έρχονται στο Κατάρ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων QNA.

Θυμίζουμε πάντως πως πριν από μερικούς μήνες ο Guardian είχε προχωρήσει σε μία τρομακτική αποκάλυψη, καθώς ανέφερε πως έπειτα από την έρευνα που είχε σημειωθεί το 2015, μια πενταετία μετά την ανάθεση του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, όπου είχαν καταγραφεί 1.200 θάνατοι, πλέον, οι νεκροί εργάτες έχουν ξεπεράσει τους 6.500!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα