Μουντιάλ 2022, Κίμιχ: «Μετά το Μουντιάλ δεν έπεσα σε τρύπα χάρη στα παιδιά μου»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Κίμιχ: «Μετά το Μουντιάλ δεν έπεσα σε τρύπα χάρη στα παιδιά μου»

bet365

Ο μέσος της Γερμανίας και της Μπάγερν Μονάχου, Γιόσουα Κίμιχ, ευχαρίστησε την οικογένειά του που τον έβγαλε από τη «μαύρη τρύπα» μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο είχε περιγράψει ως «τη χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον Δεκέμβριο - η δεύτερη συνεχόμενη τόσο για τη Γερμανία όσο και για τον Γιόσουα Κίμιχ- ο μέσος δήλωσε ότι «φοβόταν ότι θα πέσω σε μια τρύπα». Μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης από το καλοκαιρινό προπονητικό κέντρο της Μπάγερν στη Ντόχα, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ειλικρινά, δεν έπεσα σε τρύπα τελικά. Αυτό οφείλεται στα τρία παιδιά μου. Με αυτά είναι δύσκολο να πέσεις σε μια τρύπα - έχεις άλλα πράγματα να κάνεις», ανέφερε. «Οι δηλώσεις μου μετά το παιχνίδι ήταν πολύ συναισθηματικές. Δεν είναι τόσο εύκολο να το αφήσεις πίσω σου», πρόσθεσε ο 27χρονος.

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε να δει τη Γερμανία να περνάει τη φάση των ομίλων σε μελλοντικά Παγκόσμια Κύπελλα, ο Κίμιχ αστειεύτηκε: «Απλά θα πρέπει να παίζω μέχρι τα 45 μου». Ο Κίμιχ, ο οποίος όπως και οι περισσότεροι συμπαίκτες του στη Γερμανία δεν έχει αγωνιστεί από την 1η Δεκεμβρίου, δήλωσε ότι είχε κίνητρο να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με την Μπάγερν μετά από «διακοπές (που ήταν) πολύ μεγάλες, ίσως υπερβολικά μεγάλες». «Έχω απίστευτο κίνητρο να είμαι ξανά εδώ. Χαίρομαι που ξεκινάει και πάλι», σημείωσε. Η Μπάγερν βρίσκεται με τέσσερις βαθμούς διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga και θα ξεκινήσει εκ νέου τις υποχρεώσεις της εκτός έδρας στις 20 Ιανουαρίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα