CEO Μουντιάλ στο Gazzetta: «Ήταν ένα μοναδικό Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο»

CEO Μουντιάλ στο Gazzetta: «Ήταν ένα μοναδικό Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο»

bet365

Το Gazzetta και ο Γιάννης Σαπουντζάκης βρέθηκαν στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ και σας παρουσιάζουν τις σκέψεις του CEO της διοργάνωσης για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αποστολή στο Κατάρ: Γιάννης Σαπουντζάκης

Με την Αργεντινή να κατακτά το χρυσό τρόπαιο το Μουντιάλ ολοκληρώθηκε η φετινή έκδοση της σπουδαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Το Gazzetta βρέθηκε στο και μετά τη λήξη του επικού τελικού κατέγραψε τις σκέψεις του Χασάν Αλ Ταουντί, του CEO του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για όσα συνέβησαν στα γήπεδα του Κατάρ.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν ένα μοναδικό, ένα ξεχωριστό Μουντιάλ, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο. Είδαμε απίστευτο ποδόσφαιρο. Έξι γκολ σε τελικό, ο οποίος μετά πήγε στα πέναλτι. Πανέμορφο παιχνίδι με δύο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του αθλήματος, ακόμα ένας που μπορεί να γίνει από τους σπουδαιότετρους, βρέθηκαν στο γήπεδο, "σήκωσαν" τις ομάδες τους. Πανηγυρισμοί εντός και εκτός σταδίων. Το Μαρόκο έφτασε στα ημιτελικά, ο αραβικός κόσμος ενώθηκε πίσω του. Είδαμε τρομερές εκπλήξεις.

Από ποδοσφαιρική πλέυρα ήταν απίστευτα. Από πολιτισμική, μυθικά. Βλέπεις τους φίλους της Αργεντινής, του Μαρόκου, της Σενεγάλης. Κόσμο να πανηγυρίζει, να συνδέεται, να κάνει πλάκα. Υπήρχε υγιής ανταγωνισμός. Αυτό θέλαμε εξ αρχής, να μας γνωρίσουν και μετά να μας κρίνουν. Μπορούμε να γιορτάσουμε το γεγονός ότι μας ενώνει το ίδιο πάθος».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα