Μουντιάλ 2022, Μπενούν: «Πίστεψα ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, σήμερα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο» (vid)

Μουντιάλ 2022, Μπενούν: «Πίστεψα ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, σήμερα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο» (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μπενούν: «Πίστεψα ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, σήμερα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο» (vid)

bet365

Συγκλονιστικές οι δηλώσεις του Μπαντρ Μπενούν του Μαρόκου που δακρυσμένος ομολόγησε πως κάποτε πίστεψε πως λόγω προβλημάτων υγείας θα παρατήσει το ποδόσφαιρο και μετά από αυτή την πορεία είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο.

Το παραμύθι του Μαρόκου στο Μουντιάλ μετά την ήττα από την Κροατία στον μικρό τελικό έλαβε τέλος. Οι Αφρικανοί έγραψαν τη δική τους ιστορία και αναμφίβολα εξασφάλισαν μια θέση στη μνήμη των ποδοσφαιρόφιλων, θέση πιο σπουδαία και από την 4η την οποία εν τέλει κατέλαβαν στο τουρνουά.

Είναι φυσικό οι παίκτες του να ισορροπούν αυτή τη στιγμή ανάμεσα στην υπερηφάνεια και την απογοήτευση. Έφτασαν ως εδώ αλλά ήλπιζαν για το θαύμα. Για όλους ήταν μια ξεχωριστή πορεία, για τον Μπαντρ Μπενούν όμως, ίσως περισσότερο. Ο Μαροκινός στόπερ πριν λίγο καιρό πάλευε με θέματα υγείας, επιπλοκές του κορωνοϊού, που είχαν θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του και φυσικά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μια συμμετοχή που αποδείχθηκε φυσικά πιο ονειρεμένη από όσο θα μπορούσε να φανταστεί, που τον έκανε τον πιο χαρούμενο άνθρωπο στον κόσμο, όπως δακρυσμένος παραδέχθηκε.

«Θέλαμε να παίξουμε στον τελικό. Σήμερα ξεκινήσαμε στο ματς για να πάρουμε την τρίτη θέση. Το ξεκίνημά μας όμως, δεν ήταν καλό. Κανείς δεν περίμενε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο στη διοργάνωση. Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει. Ήμασταν κοντά στο να φτάσουμε στον τελικό. Ευχαριστώ τους Μαροκινούς, τους Άραβες και τους Αφρικανούς που μας υποστήριξαν στο τουρνουά», δήλωσε αρχικά.

«Πίστεψα ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και όλους αυτούς που ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές. Σήμερα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο. Ευχαριστώ τους παίκτες, το προσωπικό της ομάδας, την ομοσπονδία, τον Βασιλιά Μοχάμεντ που ήταν κοντά μας», προσέθεσε στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα