Τέσσερις σπουδαίες ομάδες δίνουν μάχη για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή

Newsroom
Τέσσερις σπουδαίες ομάδες δίνουν μάχη για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή

bet365

Πολλές επιλογές στις μακροχρόνιες αγορές του Pamestoixima.gr

Η τετράδα των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε με τον περιπετειώδη αποκλεισμό της Αγγλίας που δεν κατάφερε να επιστρέψει για δεύτερη φορά κόντρα στους Γάλλους και τον Κέιν να αστοχεί στο δεύτερο πέναλτι κόντρα στον συμπαίκτη του στην Τότεναμ Ούγκο Γιορίς. Το Μαρόκο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του φτάνοντας στα ημιτελικά αποκλείοντας την Πορτογαλία και έχει ήδη γράψει ιστορία ως η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει τόσο ψηλά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι ημιτελικοί έρχονται την Τρίτη και την Τετάρτη με φόντο πλέον τον τελικό της Κυριακής σε ένα Μουντιάλ γεμάτο εκπλήξεις, έντονες συγκινήσεις και μεγάλες στιγμές. Την Τρίτη, η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Κροατία και την Τετάρτη η Γαλλία το Μαρόκο.

Δύο μεγάλα ονόματα και δύο διαφορετικές «εκπλήξεις»

Η επανάληψη του τελικού του 2018 είναι πλέον μια πιθανότητα καθώς Γαλλία και Κροατία κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά. Οι Γάλλοι, παρά τις απουσίες στην αρχή του τουρνουά κατάφεραν να δείξουν χαρακτήρα και σταθερότητα και αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, με την απόδοση τους στο Pamestoixima.gr να είναι στο 2.15. Η Αργεντινή, με απόλυτο ηγέτη τον Λιονέλ Μέσι που δημιουργεί, σκοράρει και εμπνέει τους συμπαίκτες του προσφέρεται σε τιμή δεύτερου φαβορί στο Pamestoixima.gr στο 2.45. Οι Κροάτες, με δύο προκρίσεις στη διαδικασία των πέναλτι επί Ιαπωνίας και Βραζιλίας έχουν μέταλλο, δύναμη και τεράστια εμπειρία και προσφέρονται στο Pamestoixima.gr σε απόδοση 6.50 για πρωταθλητές κόσμου. Τέλος το Μαρόκο, με το ιδιαίτερα ενθουσιώδες κοινό αλλά και παίκτες κλάσης σε όλες τις γραμμές είναι το outsider σε απόδοση 9.00.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr. Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση σε περιμένει στο World Challenge.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα