Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: «Μοιάζει με εφιάλτης, δεν ξέρω αν θα παίξω ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: «Μοιάζει με εφιάλτης, δεν ξέρω αν θα παίξω ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Νεϊμάρ: «Μοιάζει με εφιάλτης, δεν ξέρω αν θα παίξω ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο»

bet365

Ο ηγέτης της Βραζιλίας, Νεϊμάρ, με δηλώσεις του μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία έκανε λόγο για μια ήττα που θα «πονάει» για καιρό και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτή να ήταν η τελευταία συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Βραζιλία έχασε μέσα από τα χέρια της το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η Σελεσάο προηγήθηκε της Κροατίας στο 105', η Χρβάτσκα ισοφάρισε με αντεπίθεση στο 117' και εν τέλει πανηγύρισε τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά στη διαιδικασία των πέναλτι.

Ο ηγέτης των Βραζιλιάνων, Νεϊμάρ, ήταν... τραγική φιγούρα μετά το ματς και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Στις δηλώσεις του ο 30χρονος σούπερ σταρ έκανε λόγο για... εφιάλτη και άφησε ανοιχτό αυτό το ματς να ήταν το τελευταίο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Θυμίζουμε πως πριν το τουρνουά είχε δηλώσει πως το Μουντιάλ του Κατάρ πιθανότατα θα ήταν το τελευταίο του.

«Το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο; Δεν ξέρω. Δεν είναι καλή ιδέα να μιλήσω τώρα. Το κεφάλι μου είναι ακόμα ζεστό, δεν έχω ξεκάθαρες ιδέες. Το να πω ότι τελείωσε το Μουντιαλά για εμένα, θα ήταν βιαστικό, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Μοιάζει με εφιάλτη, δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει. Αυτή η ήττα θα πονάει για πολύ καιρό. Θέλω να ευχαριστήσω τους Βραζιλιάνους οπαδούς για την υποστήριξή τους, τη στοργή τους, τον σεβασμό τους. Αυτό είναι ποδόσφαιρο. Τώρα είναι η ώρα να πάμε σπίτι, να κλάψουμε και να αποδεχτούμε την ήττα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Νεϊμάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα