Μουντιάλ 2022, Κροατία-Βραζιλία: Με σωτήριο τάκλιν ο Γκβάρντιολ έκοψε το σουτ του Βινίσιους (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Κροατία-Βραζιλία: Με σωτήριο τάκλιν ο Γκβάρντιολ έκοψε το σουτ του Βινίσιους (vid)

bet365

Ο Βινίσιους έπαιξε το ένα-δύο με τον Ριτσάρλισον και πλάσαρε εντός περιοχής, όμως ο Γκβάρντιολ έκανε σωτήριο τάκλιν, με την μπάλα να έχει κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

Κροατία και Βραζιλία τίθενται αντιμέτωπες στο «Education City Stadium» με στόχο να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Μουντιάλ 2022. Στο 20ό λεπτό η «Σελεσάο» έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ με το πλασέ του Βινίσιους. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε το ένα-δύο με τον Ριτσάρλισον και σούταρε με πλασέ μέσα από την περιοχή σημαδεύοντας τη γωνία της κροατικής εστίας.

Ωστόσο, ο Γιόσκο Γκβάρντιολ πρόλαβε να κάνει σωτήριο τάκλιν και να αλλάξει την πορεία της μπάλας. Στη συνέχεια της φάσης, οι Βραζιλιάνοι απείλησαν ξανά με τον Νεϊμάρ, με τον Ντόμινικ Λιβάκοβιτς να μπλοκάρει άνετα σε αυτή την περίπτωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα