Μουντιάλ 2022: Η Εθνική Βραζιλίας, το άστρο του Εμπαπέ και ο Γκονσάλο Ράμος

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Η Εθνική Βραζιλίας, το άστρο του Εμπαπέ και ο Γκονσάλο Ράμος

bet365

Πλήθος επιλογών και στις μακροχρόνιες αγορές από το Pamestoixima.gr

Η φάση των «8» του Μουντιάλ φέρνει αντιμέτωπες 7 μεγάλες δυνάμεις του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου και μια μεγάλη έκπληξη που τις συμπληρώνει, το εξαιρετικό Μαρόκο που αναμφίβολα και λόγω της μαζικής παρουσίας των οπαδών του στα γήπεδα του Κατάρ εξελίσσεται σε μια υπολογίσιμη δύναμη. Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Αργεντινή, Βραζιλία, Κροατία, Μαρόκο και Πορτογαλία βρίσκονται δίκαια σε αυτό το επίπεδο του τουρνουά και κοιτούν με τον δικό τους τρόπο προς το τέλος της διαδρομής και τον μεγάλο τελικό.

ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ: Εντυπωσιακή και ξεχωριστή παρουσία

Παρά τις όποιες απουσίες τραυματισμών που προκύπτουν στην διοργάνωση, η Βραζιλία εντυπωσιάζει με το επίπεδο ποδοσφαίρου που παίζει, ενώ η πληρότητα σε όλες τις γραμμές της δίνει τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί. Αντίπαλος της στη φάση των «8» η Κροατία που πέρασε στα πέναλτι την Ιαπωνία. Στο Pamestoixima.gr η κατάκτηση του τροπαίου από την Σελεσέαο προσφέρεται σε απόδοση 2.85. Σε περίπτωση πρόκρισης, οι Βραζιλιάνοι θα πέσουν στον νικητή της αναμέτρησης Ολλανδίας-Αργεντινής. Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι απέκλεισε την Αυστραλία και η αλήθεια είναι πως μετά την ήττα από την Σαουδική Αραβία, η «Αλμπισελέστε» βελτιώνεται συνεχώς. Η κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή, προσφέρεται σε απόδοση.

ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ: Το άστρο του Κιλιάν Εμπαπέ

Η παρουσία του Κιλιάν Εμπαπέ στα γήπεδα του Κατάρ αρχίζει και ξυπνά έναν νέο μύθο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σπάζοντας ρεκόρ ετών που κρατούσε από την εποχή του Πελέ, ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης του κόσμου αυτή τη στιγμή μοιάζει ασταμάτητος από οποιονδήποτε αντίπαλο προσπαθεί να τον περιορίσει. Με 5 γκολ στο Μουντιάλ, η απόδοση του για πρώτος σκόρερ είναι στο 1.60, ενώ η συνδυαστική επιλογή να αναδειχθεί ο Κιλιάν Εμπαπέ πρώτος σκόρερ με κατάκτηση του τροπαίου από την Γαλλία βρίσκεται στο 5.50. Η Γαλλία αντιμετωπίζει το Σάββατο την Αγγλία και ο νικητής αυτού του ζευγαριού πέφτει πάνω στον νικητή της κόντρας Μαρόκου – Πορτογαλίας. Ο Γκονσάλο Ράμος, μπήκε στην ενδεκάδα του Φερνάντο Σάντος στο νοκ άουτ με την Ελβετία αντί του Κριστιάνο Ρονάλντο και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να κάνει χατ-τρικ στα γήπεδα του Κατάρ, ανεβαίνοντας ήδη στην δεύτερη θέση των σκόρερ με 3 γκολ. Το να αναδειχθεί ο Ράμος πρώτος σκόρερ του τουρνουά βρίσκεται σε απόδοση 26.00 από το Pamestoixima.gr.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου. Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr. Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση σε περιμένει στο World Challenge.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα