Μουντιάλ 2022: Η Βραζιλία έχει το απόλυτο (2Χ2) σε Μουντιάλ με την Κροατία (vids)

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Η Βραζιλία έχει το απόλυτο (2Χ2) σε Μουντιάλ με την Κροατία (vids)

bet365

Βραζιλία και Κροατία θα συγκρουστούν για 3η φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Σελεσάο μετρά δύο νίκες, αν και όλες ήταν στους ομίλους και όχι στα νοκ-άουτ.

Βραζιλία εναντίον Κροατίας λοιπόν και την Παρασκευή (9/12) θα συγκρουστούν στα προημιτελικά του Μουντιάλ, με φόντο ένα «εισιτήριο» για τους «4». Σελεσάο και Χρβάτσκα ξεπέρασαν απόψε (5/12) τα εμπόδια της Νοτίου Κορέας και της Ιαπωνίας αντίστοιχα, καθώς η μεν πρώτη επικράτησε 4-1 η δε δεύτερη 3-1 στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, κάτι που θα τις φέρει για 3η φορά αντιμέτωπες σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αρχή έγινε σε εκείνη του 2006 όπου βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο και οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν 1-0 χάρις σε τέρμα του Κακά, ενώ εκείνοι έφτασαν μέχρι τους «8» (αποκλείστηκαν από τη Γαλλία) και οι Κροάτες δεν πέρασαν το group stage.

Το 2014 η «οικοδέσποινα» του τουρνουά Βραζιλία ήταν εκ νέου στον ίδιο όμιλο με την Κροατία και στην πρεμιέρα του κέρδισε 3-1, παρότι η δεύτερη άνοιξε το σκορ με το αυτογκόλ του Μαρσέλο. Στη συνέχεια ο Νεϊμάρ βρήκε δις δίχτυα και ο Οσκαρ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα. Οι Κροάτες έμειναν ξανά εκτός νοκ άουτ φάσης, ενώ οι γηπεδούχοι τερμάτισαν 4οι αφού στα ημιτελικά ηττήθηκαν 7-1 από τους Γερμανούς και στον μικρό τελικό 3-0 από τους Ολλανδούς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα