Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Προστάτευσαν τη... βούλα για να μην την «σκάψουν« οι Ουρουγουανοί (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Προστάτευσαν τη... βούλα για να μην την «σκάψουν« οι Ουρουγουανοί (vid)

bet365

Προνοητικοί οι Πορτογάλοι, προστάτευσαν το σημείο του πέναλτι και δεν άφησαν τους Ουρουγουανούς να το «σκάψουν» πριν την εκτέλεση του Μπρούνο Φερνάντες.

Η Πορτογαλία νίκησε με 2-0 την Ουρουγουάη και εξασφάλισε την πρόκρισή της στη φάση των 16 του Μουντιάλ 2022. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπρούνο Φερνάντες ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, με το δεύτερο να έρχεται με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα πάει κάτι στραβά, οι παίκτες της Πορτογαλίας έκαναν κάτι... ιδιαίτερο. Πριν ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στήσει την μπάλα στα έντεκα μέτρα, έκαναν έναν κύκλο γύρω από την άσπρη βούλα. Σκοπός; Να μην αφήσουν κανένα παίκτη της Ουρουγουάης να πλησιάσει το σημείο, να το πατήσει και να δυσκολέψει την εκτέλεση του Φερνάντες.

Δεν είναι λίγες, εξάλλου, οι περιπτώσεις όπου οι αντίπαλοι «σκάβουν» την άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα ο εκάστοτε εκτελεστής να μην πατάει καλά και να αστοχεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού οι Πορτογάλοι ήταν εξαιρετικά προνοητικοί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα