Η απίστευτη δήλωση του Ιρανού οπαδού: «Να κρατήσουμε μακριά από το ποδόσφαιρο τα εσωτερικά μας θέματα» (vid)

Γιάννης Σαπουντζάκης
Η απίστευτη δήλωση του Ιρανού οπαδού: «Να κρατήσουμε μακριά από το ποδόσφαιρο τα εσωτερικά μας θέματα» (vid)
Ένας Ιρανός οπαδός έδειξε την αντίθεσή του στο γεγονός πως τα εσωτερικά θέματα της χώρας του, περιπλέκονται με την πορεία της ομάδας στο Μουντιάλ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΡ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Σε μία ιδιαίτερη δήλωση προχώρησε ένας Ιρανός οπαδός για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα του. Συγκεκριμένα μίλησε για τα εσωτερικά θέματα που υπάρχουν στο Ιράν και αναφέρθηκε σε συμπατριώτες του που δεν θέλουν να νικάει η Εθνική ομάδα της χώρας τους στο Μουντιάλ.

Ο ίδιος ωστόσο, έδειξε την αντίθεσή του σε αυτό, αναφέροντας πως δεν πρέπει να υπάχουν αντιδράσεις και να βγαίνουν μέσα από το ποδόσφαιρο, τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας.

Τέλος, έδειξε την αντίθεσή του στο να γίνονται διαμαρτυρίες για τα προβλήματα του Ιράν, με τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν στο σημείο, να έχουν αρνητική διάθεση ενώ ξαφνιάστηκε και ο δημοσιογράφος με αυτή τη δήλωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.