Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: «Περήφανος για το ρεκόρ, το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ έκλεισε»

Ιάσονας Θεριός
Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: «Περήφανος για το ρεκόρ, το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ έκλεισε»

bet365

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Γκάνας ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έκλεισε» το κεφάλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανέφερε πως είναι περήφανος για το ρεκόρ με γκολ σε πέντε Μουντιάλ.

Η Πορτογαλία νίκησε με 3-2 την Γκάνα και ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το τέρμα που πέτυχε έγινε ο πρώτος πάικτης στην ιστορία που σκοράρει σε πέντε Μουντιάλ.

Σε δηλώσεις διάρκειας δύο λεπτών μετά το παιχνίδι, ο 37χρονος σταρ ομολόγησε την υπερηφάνεια του και έβαλε τέλος στο κεφάλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ήταν μια όμορφη στιγμή, το πέμπτο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Κερδίσαμε, ξεκινήσαμε με το δεξί. Πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι το πρώτο ματς θα ήταν κρίσιμο, αλλά ταυτόχρονα πέτυχα κι ένα παγκόσμιο ρεκόρ, έγινα ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα. Είμαι περήφανος», είπε αρχικά.


«Το πιο σημαντικό ήταν ότι νικήσαμε. Ήταν μια εβδομάδα που τελείωσε αυτό το κεφάλαιο (σ.σ. με τη Γιουνάιτεντ). Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Ξεκινήσαμε ιδανικά, νικήσαμε. Βοήθησα την ομάδα μου. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία», ανέφερε στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα