Μουντιάλ 2022, Γκάνα: Για να «πάρει το αίμα της πίσω» (vids)

Μουντιάλ 2022, Γκάνα: Για να «πάρει το αίμα της πίσω» (vids)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Γκάνα: Για να «πάρει το αίμα της πίσω» (vids)

bet365

Με σκοπό να πάρει το αίμα της πίσω για το 2010, η Γκάνα μπαίνει στον 8ο όμιλο του Μουντιάλ 2022 ως το απόλυτο αουτσάιντερ.

Η Γκάνα άγγιξε το όνειρο το 2010, προτού της το αρνηθεί αρχικά ο Λουίς Σουάρες με το περιβόητο χέρι του και στη συνέχεια, η αστοχία του Ασαμόα Γκίαν από την άσπρη βούλα. Στο Μουντιάλ 2022 η αφρικανική ομάδα θα έχει την ευκαιρία της για εκδίκηση, αφού βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ουρουγουάη. Η Γκάνα έχει καλή προϊστορία σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετρώντας τρεις προκρίσεις στη νοκ άουτ φάση στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές της. Μάλιστα, από το 1966 όταν και άρχισαν να καταγράφονται στατιστικά σε βάθος, αποτελεί την ομάδα που πραγματοποιεί τα περισσότερα σουτ ανά αγώνα Μουντιάλ (19).

Ο αρχηγός των Μαύρων Αστέρων, Αντρέ Αγιού, διαθέτει πλούσια εμπειρία στην άπειρη ομάδα της Γκάνας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο 32χρονος επιθετικός βρίσκεται στην εθνική ομάδα εδώ και 15 χρόνια, μετρώντας περισσότερες από 100 συμμετοχές και πάνω από 20 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα