Μουντιάλ 2022: Από το «Σκάσε, κάτσε κάτω», στη... συμφιλίωση οι δύο οπαδοί από Εκουαδόρ και Κατάρ (vid)

Μουντιάλ 2022: Από το «Σκάσε, κάτσε κάτω», στη... συμφιλίωση οι δύο οπαδοί από Εκουαδόρ και Κατάρ (vid)

bet365

Το βίντεο του καβγά ενός φίλου του Εκουαδόρ με έναν υποστηρικτή του Κατάρ έγινε viral, αλλά απ' ό,τι φάνηκε οι δύο άνδρες τα βρήκαν μεταξύ τους και πόσταραν νέο βίντεο που κάθονται δίπλα-δίπλα.

Οι εξέδρες στο γήπεδο «Al Bayt» άδειασαν απότομα στο ημίχρονο του αγώνα, λόγω της μαζικής αποχώρησης των οπαδών του Κατάρ με το σκορ στο 2-0 υπέρ του Εκουαδόρ. Όσο παρέμειναν γεμάτες, παρ' όλα αυτά, η ατμόσφαιρα ήταν έντονη και είχε κι ένα μικρό επεισόδιο που έγινε viral, με πρωταγωνιστή τον οπαδό του Εκουαδόρ που έκανε χειρονομίες για χρήματα και αλκόολ σε οπαδό των γηπεδούχων μετά τα δύο γκολ του Ένερ Βαλένσια.

Η απάντηση του οπαδού από το Κατάρ ήταν απειλητική. Συγκεκριμένα, φώναξε στον άνδρα από το Εκουαδόρ, ο οποίος ήταν στο ματς μαζί με τη μικρή κόρη του, «Σκάσε και κάτσε κάτω». Ο διαπληκτισμός απαθανατίστηκε σε βίντεο το οποίο δεν άργησε να γίνει viral και το επεισόδιο είχε και συνέχεια, ή για την ακρίβεια... happy end.

Οι δύο φίλαθλοι τα βρήκαν μεταξύ τους κι ανέβασαν νέο βίντεο στο οποίο εμφανίζονται σε διπλανά καθίσματα, με τον Καταριανό οπαδό να πιάνει μάλιστα το χέρι του φίλου του Εκουαδόρ και μαζί να παρακολουθούν το υπόλοιπο του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα