Κατάρ - Εκουαδόρ: Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Βαλέντσια και 0-2! (vid)

Newsroom
Κατάρ - Εκουαδόρ: Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Βαλέντσια και 0-2! (vid)

bet365

Ο Ένερ Βαλέντσια βρήκε και πάλι δίχτυα για το Εκουαδόρ γράφοντας το 2-0 απέναντι στο Κατάρ, αυτή τη φορά με υπέροχη κεφαλιά από σέντρα του Πρεσιάδο.

«Καυτός» έχει ξεκινήσει το Μουντιάλ ο Ένερ Βαλένσια, αφού μέσα σε 32 λεπτά έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κατάρ τρεις φορές αν και η πρώτη ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Αυτή τη φορά ο αρχηγός του Εκουαδόρ κέρδισε στην εναέρια μονομαχία την άμυνα των οικοδεσποτών και με πολύ όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αλ Σέεμπ για το 2-0. Μάλιστα με αυτό το γκολ ο επιθετικός της Φενέρμπαχτσε έχει πετύχει τα πέντε τελευταία τέρματα της πατρίδας του σε Παγκόσμια Κύπελλα!

O 33χρονος φορ συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις από εκεί που τις άφησε στο τουρκικό πρωτάθλημα, όπου φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 13 τέρματα σε 12 συμμετοχές!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα