Μουντιάλ 2022: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς συμφώνησε να τραγουδήσει στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς συμφώνησε να τραγουδήσει στο Κατάρ

Βασίλης Μπαλατσός
Μουντιάλ 2022: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς συμφώνησε να τραγουδήσει στο Κατάρ

bet365

O Βρετανός τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς αποδέχτηκε την πρόσκληση και θα ταξεδέψει στην Ντόχα για να τραγουδίσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο καλλιτεχνικός χώρος μπορεί να «μποϊκοτάρει» το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όμως ο Βρετανός τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση των διοργανωτών του τουρνουά και θα ταξιδέψει στη Ντόχα. Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες είχαν ρίξει «πόρτα» στους Καταριανούς, η Ντούα Λίπα, ο Ροντ Στιούαρτ και η Σακίρα.

Ο διάσημος σταρ και πρώην μέλος των «Take That» έχει δεχτεί σκληρή κριτική για την απόφαση του και σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Il Venerdi di Repubblica» τόνισε πως θα ήταν υποκριτικό από την πλευρά του να μην πάει στο Κατάρ.

«Φυσικά, δεν ανέχομαι καμία καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πουθενά. Αλλά, έχοντας πει αυτό, αν δεν συγχωρούμε την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οπουδήποτε, τότε θα ήταν η πιο σύντομη περιοδεία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος: δεν θα μπορούσα να εμφανιστώ ούτε στην ίδια μου την κουζίνα», ανέφερε ο Γουίλιαμς, ο οποίος θα εμφανιστεί στο Doha Golf Club του Κατάρ στις 8 Δεκεμβρίου.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα