Η Εθνική Γερμανίας δεν θα χρησιμοποιεί το παρατσούκλι «Die Mannschaft» για λόγους σεβασμού!

Newsroom
Η Εθνική Γερμανίας δεν θα χρησιμοποιεί το παρατσούκλι «Die Mannschaft» για λόγους σεβασμού!

bet365

Αρχής γενομένης από το προσεχές Μουντιάλ του Κατάρ η Εθνική ομάδα της Γερμανίας θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το υποκοριστικό «Die Mannschaft»!

Το τέλος μια εποχής για τα «πάντσερ».

Η εθνική ομάδα της Γερμανίας θα αλλάξει το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί επίσημα από το 2015. Αυτή την Παρασκευή η γερμανική ομοσπονδία ανακοίνωσε τη «μεταρρύθμιση».

«Το όνομα 'Die Mannschaft' (Η ομάδα) δεν θα χρησιμοποιείται πλέον, από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το παρατσούκλι θεωρείται υπερβολικά αλαζονικό από ορισμένες γερμανικές ομάδες και θα μπορούσε να οδηγήσει στην σκέψη ότι υπάρχει μονάχα μία ομάδα στη χώρα, η εθνική ανδρών ποδοσφαίρου».

Το παρατσούκλι «Ντι Μάνσαφτ» οφείλει τη φήμη του σε μια εκτός Γερμανίας επιρροή και ποτέ δεν υιοθετήθηκε πλήρως από τους Γερμανούς που κατηγόρησαν τη χώρα για «ασέβεια προς τους αντιπάλους τους» σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα