FIFA: Δημιουργεί πόλη με σκηνές για το Μουντιάλ του Κατάρ

Newsroom
FIFA: Δημιουργεί πόλη με σκηνές για το Μουντιάλ του Κατάρ

bet365

Η FIFA αποφάσισε να φτιάξει μία πόλη από σκηνές στην Αλ-Κορ του Κατάρ η διαμονή στις οποίες θα κοστίζει περίπου 400€ το βράδυ.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία σκέφτηκε την συγκεκριμένη κίνηση ως μία λύση στο πρόβλημα με τα καταλύματα που υπάρχει στην συγκεκριμένη περιοχή, τα οποία περιορισμένα λόγω του μικρού μεγέθους της πόλης, όπως αποκαλύπτει η «Mirror».

Οι σκηνές της πόλης αυτής δεν θα έχουν καμία σχέση με τις σκηνές όπως είναι αυτές του κάμπινγκ που γνωρίζουμε και φυσικά ούτε και η τιμή για να μείνει κανείς εκεί. Βλέπετε αναμένεται να κοστίζει περίπου 400 ευρώ το βράδυ. Γιατί;

Οι σκηνές αυτές είναι ευρύχωρες, έχουν air-condition, ιδιωτικό μπάνιο ενώ διαθέτουν και εγκατάσταση για να φτιάξει κανείς καφέ ή τσάι. Έχουν ακόμη τηλεόραση, πιστολάκι μαλλιών, σίδερο για τα ρούχα, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, καθώς και WiFi, δηλαδή πολύ περισσότερες παροχές απ' ότι βρίσκει κανείς όταν μένει σε μία απλή σκηνή.

Η πόλη αυτή θα δημιουργηθεί στο Αλ-Κορ, μία από τις πόλεις που θα διοργανώσουν αγώνες της φάσης των ομίλων, όπως το παιχνίδι της Αγγλίας με τις ΗΠΑ στις 25 Νοεμβρίου ενώ θα παιχτεί εκεί και ο ένας ημιτελικός στις 14 Δεκεμβρίου.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα