FIFA: Δημιουργεί πόλη με σκηνές για το Μουντιάλ του Κατάρ

Newsroom
FIFA: Δημιουργεί πόλη με σκηνές για το Μουντιάλ του Κατάρ

bet365

Η FIFA αποφάσισε να φτιάξει μία πόλη από σκηνές στην Αλ-Κορ του Κατάρ η διαμονή στις οποίες θα κοστίζει περίπου 400€ το βράδυ.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία σκέφτηκε την συγκεκριμένη κίνηση ως μία λύση στο πρόβλημα με τα καταλύματα που υπάρχει στην συγκεκριμένη περιοχή, τα οποία περιορισμένα λόγω του μικρού μεγέθους της πόλης, όπως αποκαλύπτει η «Mirror».

Οι σκηνές της πόλης αυτής δεν θα έχουν καμία σχέση με τις σκηνές όπως είναι αυτές του κάμπινγκ που γνωρίζουμε και φυσικά ούτε και η τιμή για να μείνει κανείς εκεί. Βλέπετε αναμένεται να κοστίζει περίπου 400 ευρώ το βράδυ. Γιατί;

Οι σκηνές αυτές είναι ευρύχωρες, έχουν air-condition, ιδιωτικό μπάνιο ενώ διαθέτουν και εγκατάσταση για να φτιάξει κανείς καφέ ή τσάι. Έχουν ακόμη τηλεόραση, πιστολάκι μαλλιών, σίδερο για τα ρούχα, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, καθώς και WiFi, δηλαδή πολύ περισσότερες παροχές απ' ότι βρίσκει κανείς όταν μένει σε μία απλή σκηνή.

Η πόλη αυτή θα δημιουργηθεί στο Αλ-Κορ, μία από τις πόλεις που θα διοργανώσουν αγώνες της φάσης των ομίλων, όπως το παιχνίδι της Αγγλίας με τις ΗΠΑ στις 25 Νοεμβρίου ενώ θα παιχτεί εκεί και ο ένας ημιτελικός στις 14 Δεκεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα