Τουλάχιστον 80.000 Μεξικανοί οπαδοί θα ταξιδέψουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ

Τουλάχιστον 80.000 Μεξικανοί οπαδοί θα ταξιδέψουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ

Newsroom
Τουλάχιστον 80.000 Μεξικανοί οπαδοί θα ταξιδέψουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ

bet365

Το Μεξικό είναι μία από τις οκτώ χώρες που κατέγραψαν τα περισσότερα αιτήματα για εισιτήρια, σύμφωνα με την έκθεση της FIFA.

Η μεξικανική κυβέρνηση εκτιμά ότι 80.000 οπαδοί θα ταξιδέψουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ για να υποστηρίξουν την ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο.

«Το Υπουργείο Εξωτερικών (SRE) έχει ήδη δημιουργήσει μια ειδική ομάδα εκεί για να παρακολουθεί τους Μεξικανούς οπαδούς που πηγαίνουν, οι οποίοι εκτιμούμε ότι πιθανότατα θα φτάσουν έως και 80.000 ή περισσότεροι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ», εξήγησε ο επικεφαλής της SRE Μαρσέλο Εμπραρντ στα εγκαίνια της νέας έδρας της Πρεσβείας του Κατάρ στο Μεξικό.

Δεδομένης της μεγάλης ζήτησης από τους Μεξικανούς ο Εμπράρντ σχημάτισε μια ομάδα στο Κατάρ με επικεφαλής τον Alfonso Zegbe, για να φροντίσει τους οπαδούς των Tri.

Το Μεξικό είναι ανάμεσα στις οκτώ χώρες με τα περισσότερα αιτήματα για εισιτήρια

Σύμφωνα με τη FIFA, το Μεξικό είναι μεταξύ των οκτώ χωρών από τις οποίες αγοράζονται τα περισσότερα εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο θα διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο. Ακόμη και ο αγώνας Αργεντινής-Μεξικού είναι από τους πιο περιζήτητους αγώνες της φάσης των ομίλων από φιλάθλους που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το Μεξικό θα βρεθεί τον Όμιλο Γ' με την Αργεντινή, την Πολωνία και τη Σαουδική Αραβία.

Το Μεξικό θα δώσει το παρών σε όγδοο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο και η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο φιλοδοξεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της φάσης των 16 στην οποία έχει μείνει στις επτά τελευταίες εμφανίσεις της.

Καλύτερη επίδοσή του είναι τα προημιτελικά, όταν φιλοξένησε τη διοργάνωση το 1970 και το 1986.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα