Μουντιάλ: Τιμωρία αποκλεισμού στο Εκουαδόρ, η Χιλή παίρνει τη θέση!

Μουντιάλ: Τιμωρία αποκλεισμού στο Εκουαδόρ, η Χιλή παίρνει τη θέση!

bet365

Το Εκουαδόρ έκανε μεγάλη γκάφα με τη χρησιμοποίηση του Καστίγιο και αναμένεται ν' αποβληθεί από το Μουντιάλ του Κατάρ λόγω πλαστογράφησης πιστοποιητικού γέννησης, με τη θέση να καλύπτεται από τη Χιλή!

Η παρουσία του Μπράιαν Καστίγιο στην εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, από τη στιγμή που φέρεται να έχει πλαστογραφήσει τα έγγραφά του, οδηγεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Εκουαδόρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό διερεύνηση έπειτα από το θέμα που βγήκε στην επιφάνεια για την καταγωγή του διεθνή αμυντικού. Είναι γεννημένος στην πόλη Τουμάκο της Κολομβίας το 1995 κι όχι στο General Villamil Playas, το 1998, όπως αναφέρουν τα χαρτιά του!

Αυτό δείχνει πλαστογράφηση και η συμμετοχή του παίκτη στα προκριματικά οδηγεί την ομάδα στον αποκλεισμό από το Μουντιάλ στο Κατάρ, με τους Χιλιανούς να εκμεταλλεύονται το ζήτημα και να παίρνουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του χειμώνα!

Η Χιλή πόνταρε στον πιθανό μηδενισμό των αγώνων που έδωσε το Εκουαδόρ με τον Καστίγιο στην 11άδα της, καθώς έτσι κερδίζει πέντε βαθμούς από τα μεταξύ τους παιχνίδια (ηττήθηκε 2-0 εντός, ισοπαλία 0-0 εκτός) με αποτέλεσμα να περάσει πάνω από Περού και Κολομβία, κόντρα στις οποίες ο Καστίγιο δεν πήρε λεπτά συμμετοχής.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα