Καναδάς - Παναμάς: Αναβολή λόγω... αποχής των Καναδών διεθνών!

Καναδάς - Παναμάς: Αναβολή λόγω... αποχής των Καναδών διεθνών!

Newsroom
Καναδάς - Παναμάς: Αναβολή λόγω... αποχής των Καναδών διεθνών!

bet365

Συνέβη κι αυτό! Οι Καναδοί διεθνείς αποφάσισαν να απέχουν από το φιλικό με τον Παναμά, λόγω της έντονης διαφωνίας με την Ομοσπονδία, για τις αποδοχές τους στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Δυο ώρες πριν τη σέντρα του φιλικού με τον Παναμά, οι παίκτες του Καναδά αποφάσισαν να απέχουν, με αποτέλεσμα το ματς να αναβληθεί! Οι διεθνείς παίκτες είχαν στείλει το δικό τους μήνυμα στην Ομοσπονδία, όταν και ακύρωσαν τις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου «Αυτή τη στιγμή η Ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παίκτες της εθνικής ομάδας σχετικά με τη δίκαιη αποζημίωση τους για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ» τονιζόταν το βράδυ του Σαββάτου από την Ομοσπονδία.

Ωστόσο, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε αδιέξοδο, μιας και δεν τα βρίσκουν στο θέμα του πριμ. Ειδικότερα, οι Καναδοί ζητούν ίδια χρήματα για την ανδρική και για την γυναικεία ομάδα, το 40% των χρημάτων που πήρε η ομοσπονδία για την πρόκριση της εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στα αιτήματά τους είναι και η επανεκτίμηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εθνικών ομάδων. Μάλιστα, εξέφρασαν τη λύπη τους, ενώ ζήτησαν συγγνώμη από τους φιλάθλους που θα πήγαιναν στο γήπεδο, αλλά και στην αποστολή του Παναμά που ταξίδεψε στο Βανκούβερ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα