Λιονέλ Μέσι: Αυτή είναι η γυναίκα που φημολογείται ότι μπήκε ανάμεσα στον Αργεντινό και την Αντονέλα (vid)

messi

bet365

Η δημοσιογράφος από την Αργεντινή, Σόφι Μαρτίνες, έχει κεντρίσει τα βλέμματα πάνω της, καθώς φημολογείται ότι μπήκε ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και την Αντονέλα Ροκούτσο.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κατακτήσει τα πάντα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, οκτώ Χρυσές Μπάλες και αμέτρητα πρωταθλήματα. Επιπλέον, αποτελεί είδωλο που όχι μόνο εξαπολύει ευφορία στους θαυμαστές του, αλλά και στους αθλητικούς δημοσιογράφους της Αργεντινής που τον λατρεύουν σαν Θεό.

Ανάμεσά τους, η Σόφι Μαρτίνες, μια γυναίκα της δημοσιογραφίας που έκλεψε την προσοχή όλων επειδή υποτίθεται ότι είχε... σταυρώσει «πονηρές ματιές» με τον αρχηγό της Αλμπισελέστε, στη συνέντευξή του κατά την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας.

Η Σόφι Μαρτίνες γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής το 1993 και σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στα κανάλια «ESPN» και «TV Publica». Αξίζει να σημειωθεί πως η 30χρονη χώρισε πρόσφατα με τον Ντιέγκο Λέουκο, με τον οποίο είχαν ποστάρει αρκετές φωτογραφίες στο παρελθόν στα social media.

Αρχικά, η δημοσιογράφος τον χαιρέτησε όταν ο super star της Ίντερ Μαϊάμι περπάτησε στο κόκκινο χαλί του γκαλά μαζί με όλη την οικογένειά του. Έπειτα, όταν περίμενε τη σειρά της για να του πάρει συνέντευξη, ο Μέσι την κοίταξε πολλές φορές.

@tubarco #messi #antonellarocuzzo #sofimartinez #argentina #messibalondeoro #antonellaymessi ♬ Rosa Pastel - Belanova

Τέλος, όταν η Μαρτίνες κατάφερε τελικά να του κάνει κάποιες ερωτήσεις, ο Μέσι φάνηκε να είναι αρκετά νευρικός. Παράξενο(;) Μένει να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για fake news ή τα... μεταξύ τους σημάδια κρύβουν κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία.

messi

 

MLS Τελευταία Νέα