Μπορντό: «Αδύνατο να κάνουμε την οποιαδήποτε εκτίμηση για τη ζωή του Ελίς»

Μπορντό: «Αδύνατο να κάνουμε την οποιαδήποτε εκτίμηση για τη ζωή του Ελίς»

Μπορντό

bet365

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει ο Αλμπέρτ Ελίς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι του στο παιχνίδι της Μπορντό κόντρα στην Γκινγκάμπ.

Στον απόηχο του σοκαριστικού τραυματισμού του Αλμπέρτ Ελίς ζει το γαλλικό ποδόσφαιρο. Ο επιθετικός από τη Ονδούρα χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπορντό κόντρα στην Γκινγκάμπ και τοποθετήθηκε σε τεχνητό κώμα, πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να συνεχίσει τη μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Μια μάχη πάντως, την εξέλιξη της οποίας ουδείς μπορεί να γνωρίζει, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Μπορντό, η οποία ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει καμιά εκτίμηση για τη ζωή του Ελίς.

«Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες. Αυτή τη στιγμή, είναι ακόμα αδύνατο να κάνουμε κάποια εκτίμηση για τη ζωή του Άλμπερτ. Ως εκ τούτου, ο σύλλογος αναμένει ότι δεν θα είναι σε θέση να κοινοποιήσει νέες καθοριστικές πληροφορίες για μερικές ημέρες και δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια για την κατάσταση της υγείας του.

Καλούμε σε αυτοσυγκράτηση στη διάδοση ιατρικών πληροφοριών, από σεβασμό προς τον ίδιο, την οικογένειά του και τους οικείους του, σε μια περίοδο που τίποτα άλλο δεν είναι πιο σημαντικό. Σύντομα θα δημιουργηθεί μια ψυχολογική μονάδα για την υποστήριξη των εργαζομένων του συλλόγου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Μπορντό.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα