Ligue 1: Πάτησε εξάδα με τεσσάρα η Μαρσέιγ, καθάρισε ο Λακαζέτ για τη Λυών

Ιάσονας Θεριός
παο

bet365

Η Μαρσέιγ έστησε πάρτι στην έδρα της Λοριάν (4-2) και αναρριχήθηκε στην 6η θέση της Ligue 1. Τριάρα με χατ τρικ Λακαζέτ η Λυών στην Τουλούζ.

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει η Μαρσέιγ που σκόρπισε με τεσσάρα (4-2) τη Λοριάν εκτός έδρας. Οι Μασσαλοί μετρούν πλέον τρία διαδοχικά τρίποντα και ανέβηκαν στην 6η θέση της Ligue 1, επτά βαθμούς μακριά από την 3η που οδηγεί στο Champions League. Τρομερή εμφάνιση έκανε ο Ομπαμεγιάνγκ που πέτυχε δύο τέρματα (9' & 42')και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Μπεμπά (3') και Μπαλέρντι οι άλλοι σκόρερ της Μαρσέιγ. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα του Γκατούζο εξαιτίας αποβολής του Κλος στο 80'.

Νωρίτερα, η Λυών μπόρεσε να φτάσει στη μόλις δεύτερη φετινή της νίκης και να πάρει μια σχετική ανάσα. Οι Γκον επικράτησαν 3-0 της Τουλούζ και παρ'ότι ακόμα είναι στην 20η θέση της Ligue 1 μείωσαν την απόστασή της από την... ασφάλεια στους τρεις βαθμούς. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τη Λυών ο Αλεξάντερ Λακαζέτ που πέτυχε χατ τρικ και καθάρισε μόνος του το ματς.

Από την πλευρά της, σημαντική νίκη πήρε και η Νις που υπέταξε με 2-1 τη Ρεμς στη Νίκαια και επέστρεψε στη 2η θέση του πρωταθλήματος, στο -4 από την πρωτοπόρο Παρί. Λαμπόρ και Μπογκά οι σκόρερ για την ομάδα του Φαριόλι.

Τα αποτελέσματα της ημέρας στη Ligue 1

Νις - Ρεμς 2-1
Κλερμόν - Λιλ 0-0
Μετς - Μπρεστ 0-1
Στρασβούργο - Χάβρη 2-1
Λυών - Τουλούζ 3-0
Λοριάν - Μαρσέιγ 2-4

Η βαθμολογία της Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

@Photo credits: INTIME
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα