Μαρσέιγ - Τουλούζ 0-0: Δεύτερη σερί ισοπαλία για την αντίπαλο της ΑΕΚ

Ιάσονας Θεριός
Μαρσέιγ

bet365

Τα πατήματά της ψάχνει ακόμα η ευρωπαϊκή αντίπαλος της ΑΕΚ, Μαρσέιγ, η οποία έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0) με την Τουλούζ εντός έδρας, μετρώντας πλέον δύο νίκες σε πέντε αγωνιστικές στην Premier League.

Το... πάλεψε η Μαρσέιγ αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη και μέσα στο καυτό «Βελοντρόμ» κόλλησε στο 0-0 με την Τουλούζ. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τους Μασσαλούς, τους οποίους η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Europa League. Aκόμα δείχνουν να ψάχνουν την απαιτούμενη χημεία, μετά από ένα καλοκαίρι με μπόλικες μεταγραφές.

Η ομάδα του Μαρθελίνο είχε καλές στιγμές και δύο δοκάρια με τους Λόντι και Ρονζιέ όμως δεν σκόραρε και λίγο πριν το τέλος φλέρταρε με την ήττα, αφού ο Νταλινγκά στο 86' σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για την Τουλούζ. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία της Μαρσέιγ, η οποία παραμένει αήττητη, σε πέντε παιχνίδια στη Ligue 1.

Νωρίτερα, η Λοριάν «μπλόκαρε» την πρωτοπόρο Μονακό, από την οποία απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 2-2. Ο Τοσίν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 2', όμως οι Μονεγάσκοι γύρισαν τούμπα το ματς με τα τέρματα των Γκολόβιν (17') και Μπάλογκαν (69'), ο οποίος βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του. Τελευταία πάντως γέλασε η Λοριάν, που χάρη στο γκολ του Φεβρ στο 90+7' πήρε το «Χ».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη Ligue 1:

Μαρσέιγ - Τουλούζ 0-0
Λοριάν - Μονακό 2-2
Κλερμόν - Ναντ 0-1
Ρεμς - Μπρεσ 1-2
Στρασβούργο - Μονπελιέ 2-2

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα