Ναντ - Μαρσέιγ: Οπαδός των Μασσαλών υπέστη καρδιακή προσβολή στις εξέδρες μετά από επίθεση χούλιγκανς!

Νίκος Κικίδης
Ναντ- Μαρσέιγ

bet365

Καρδιακή προσβολή υπέστη ένας φίλαθλος της Μαρσέιγ στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Ναντ, όταν αντίπαλοι οπαδοί τού επιτέθηκαν στις εξέδρες.

Τραγωδία λίγο έλειψε να σημειωθεί στις εξέδρες του αγώνα Ναντ - Μαρσέιγ, όταν ένας οπαδός των Μασσαλών υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από επίθεση χούλιγκαν της αντίπαλης ομάδας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες όλα συνέβησαν όταν ένα γκρουπ οπαδών της Ναντ κατευθύνθηκε προς το μέρος του άτυχου φιλάθλου, ο οποίος στην προσπάθεια να προστατέψει την οικογένειά του «προδόθηκε» από την καρδιά του.

«Ο σύζυγός μου, θέλοντας να υπερασπιστεί την οικογένειά του, έπαθε καρδιακή προσβολή. Και εδώ πάλι κάποιοι ηλίθιοι από τη γκαλερί του Λίγηρα δεν είχαν κανένα σεβασμό, selfies μπροστά στο ασθενοφόρο, πάλι βρισιές...». ανέφερε η σύντροφος του φιλάθλου της Μαρσέιγ, ο οποίος πάντως σώθηκε χάρη στην έγκαιρη ιατρική βοήθεια.

Κατόπιν μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, με το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου να στέκεται στην καταλυτική συνδρομή των διασωστών που αντέδρασαν άμεσα και απέτρεψαν τα χειρότερα...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα