Ναντ – Μαρσέιγ 1-1: Νέα απώλεια για τον αντίπαλο της ΑΕΚ

Newsroom
Μαρσέιγ

bet365

Δεύτερο στραβοπάτημα για την Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα, με την αντίπαλο της ΑΕΚ στον 2ο όμιλο του Europa League να μένει στο 1-1 με τη Ναντ εκτός έδρας.

Ακόμα μία απώλεια βαθμών, η 2η στις 4 πρώτες αγωνιστικές στην Ligue 1 για την Μαρσέιγ. Η ομάδα που απέκλεισε ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και θα βρεθεί απέναντι στην ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League και συγκεκριμένα τον 2ο, δεν κατάφερε στην έδρα της Ναντ με το 1-1 να μένει ως το τέλος, παρότι οι φιλοξενούμενοι ακόμα και στις καθυστερήσεις έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη για να πάρουν τη νίκη και το τρίποντο.

Με τον βαθμό αυτό η Μαρσέιγ έφτασε τους 8 και είναι στην κορυφή έχοντας 4 παιχνίδια, με τις Μονακό και Ρεμς να ακολουθούν με 7 και 6, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη η Ναντ πήρε τον δεύτερο βαθμό της και βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα του αγών η Μαρσέιγ κατάφερε να προηγηθεί με τον Σαρ στο 4', αλλά ο Μοχάμεντ 6 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε κάποια σημαντική φάση με την Μαρσέιγ παρότι έχασε μεγάλες ευκαιρίες να χάνει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα