Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Δεύτερη σερί γκέλα στην επιστροφή του Μπαπέ

Ιάσονας Θεριός
mbappe_psg

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ σκόραρε στην επιστροφή του στη δράση για την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έμεινε στο 1-1 με την Τουλούζ, στραβοπατώντας ξανά, μετά και την ισοπαλία στην πρεμιέρα της Ligue 1.

Ένας Μπαπέ δεν... φέρνει την άνοιξη. Μετά το καλοκαιρινό σίριαλ του 24χρονου και τη λευκή σημαία μεταξύ αυτού και της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γάλλος σταρ επέστρεψε στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε και έπαιξε ξανά.

Οι πρωταθλητές όμως, δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Τουλούζ και συμβιβάστηκαν στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1. Έτσι, μετά από δύο αγωνιστικές στη Ligue 1 έχουν μόλις δύο βαθμούς, αφού είχαν γκελάρει και με τη Λοριάν (0-0) στην πρεμιέρα.

Η Παρί ήταν κακή δημιουργικά και δεν μπόρεσε να βρει καλές στιγμές, παρά την κατοχή της. Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν αυτός που έδωσε τη λύση, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα στο 62ο λεπτό.

Με τον ίδιο τρόπο πλήγωσαν τους Παριζιάνους και οι γηπεδούχοι, αφού στο 87' ο Αμπουκλάλ και πάλι με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

Νωρίτερα, η Μονπελιέ πήρε εμφατική νίκη στην έδρα της Λυών, επικρατώντας με 4-1 χάρη στα τέρματα των Νορντίν, Αλ Ταμαρί (x2) και Άνταμς.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα