Μαρσέιγ: Κοντά στην απόκτηση του Κοντογκμπιά από την Ατλέτικο!

Μαρσέιγ: Κοντά στην απόκτηση του Κοντογκμπιά από την Ατλέτικο!

bet365

Μία ανάσα βρίσκεται η Μαρσέιγ από την απόκτηση του Ζοφρί Κοντογκμπιά, ο οποίος αναμένεται να περάσεις από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Κοντά στην απόκτηση του Ζοφρί Κοντογκμπιά βρίσκεται η Μαρσέιγ, η οποία τα έχει βρει σε όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η γαλλική ομάδα τα έχει βρε με τους Ροχιμπλάνκος για την απόκτηση του Γάλλου χαφ, ο οποίος αναμένεται να περάσει σύντομα από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Το deal της μεταγραφής αναμένεται να κοστίσει 8 εκατ. ευρώ και αν ολοκληρωθεί θα είναι η πρώτη προσθήκη στο ρόστερ της εποχής Μαρθελίνο στον πάγκο των Μασσαλών.

O Κοντογκμπιά αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία σε 93 παιχνίδια σκόραρε ένα γκολ και κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα