Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: «Διπλό» στο... ρελαντί με δημιουργό Μέσι και εκτελεστή Μπαπέ

Βασίλης Μπαλατσός
mbappe_messi_celebration

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τρίτο διαδοχικό τρίποντο, καθώς επικράτησε με 2-1 στην έδρα της ουραγού Ανζέ. Σκόραρε δις ο Μπαπέ, φανταστικός ο δημιουργός Μέσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς να... ιδρώσει ιδιαίτερα νίκησε με 2-1 στην έδρα της ουργαγού Ανζέ και πήρε τρίτο διαδοχικό τρίποντο στη Ligue 1. Σκόραρε δις ο Κιλιάν Μπαπέ από φάσεις που δημιούργησε ο φανταστικός Λιονέλ Μέσι. Στο +11 από τη δεύτερη Μαρσέιγ με ματς περισσότερο οι Παριζιάνοι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 9'. Ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε φανταστική βαθιά μπαλιά, ο Μπερνάτ μέσα από την περιοχή γύρισε την μπάλα και ο Μπαπέ με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ.

Στο 26' ο Μέσι έβγαλε ακόμα μια εξαιρετική πάσα, ο Γάλλος επιθετικός της Παρί «άδειασε» τον τερματοφύλακα και έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν η έκταση του σκορ, καθώς στο 87' ο Τιούμπ μείωσε σε 1-2.

Ανζέ: Μπερναρντόνι, Βαλερί, Ουντοντζί, Καμαρά (69' Τιούμπ), Μπαμπά, Καλουμπά, Αμπντελί, Ινού, Μεντί, Μπαχογιά (88' Ταϊμπί), Νιανέ (69' Σιμά)

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος, Περέιρα, Χακίμι, Ρουίθ, Σολέρ (62' Βεράτι), Βιτίνια (90' Εμερί), Μπερνάτ (89' Μπιτσιαμπού), Μέσι, Μπαπέ

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα