Ανζέ: Ο προπονητής της παραιτήθηκε και τον «καταδίκασαν» για σεξιστικά σχόλια

Ανζέ: Ο προπονητής της παραιτήθηκε και τον «καταδίκασαν» για σεξιστικά σχόλια

Newsroom
Ανζέ: Ο προπονητής της παραιτήθηκε και τον «καταδίκασαν» για σεξιστικά σχόλια

bet365

Ο Αμπντέλ Μπουχαζάμα μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα παραιτήθηκε από την Ανζε και το γαλλικό κλαμπ καταδίκασε τα σεξιστικά του σχόλια.

Παρελθόν από την Ανζέ αποτελεί ο μέχρι πρότινος προπονητής της Αμπντέλ Μπουχαζάμα. Οι ασπρόμαυροι μετά από 26 αγωνιστικές της Ligue 1 έχουν 10 βαθμούς, βρίσκονται στην τελευταία θέση και έχουν να νικήσουν από την 8η αγωνιστική (0-1 τη Νις στις 18/9). Μετά από ένα σερί με 16 ήττες και δυο ισοπαλίες ο Γάλλος τεχνικός οδηγήθηκε σε παραίτηση.

Η Ανζέ στην ανακοίνωση της αποχώρησης του βρήκε την... ευκαιρία της να τον «αδειάσει» και να τον καταδικάσει για τα σεξιστικά του σχόλια. Το θέμα προέκυψε όταν ο Μπουχαζάμα είπε στον Ιλγές Σετί, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα, «Δεν είναι κακό, όλοι έχουμε αγγίξει κορίτσια».

«Η Ανζέ καταδικάζει ανεπιφύλακτα τα λόγια που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας. Επιπλέον, ο σύλλογος δεν δέχεται καμία μορφή διάκρισης και καταδικάζει τον σεξισμό και τον μισογυνισμό. Ο Άμπντελ Μπουχαζάμα ζήτησε συγγνώμη, ιδιαίτερα τις γυναίκες, και ως εκ τούτου προτίμησε να επισύρει τις συνέπειες τόσο των αποτελεσμάτων όσο και των σφαλμάτων του».

Η Ανζέ καταδικάζει ανεπιφύλακτα τα λόγια που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας. Επιπλέον, ο σύλλογος δεν δέχεται καμία μορφή διάκρισης και καταδικάζει τον σεξισμό και τον μισογυνισμό. Ο Άμπντελ Μπουχαζάμα ζήτησε συγγνώμη, ιδιαίτερα τις γυναίκες, και ως εκ τούτου προτίμησε να επισύρει τις συνέπειες τόσο των αποτελεσμάτων όσο και των σφαλμάτων του», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα