Τσιγγάρας: Πιθανό χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα του στον προσαγωγό

Newsroom
Ο Χάρης Τσιγγάρας αναμένεται να κάνει επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την Τουλούζ στις αρχές του 2023.

Πρόβλημα στην Τουλούζ με τον Χάρη Τσιγγάρα. Ο νεαρός χαφ που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ligue 1 ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς και σύμφωνα με το «lesviolets.com» αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το γαλλικό μέσο η απόφαση για την επέμβαση του 22χρονου μέσου θα ληφθεί τις επόμενες ώρες και αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος στις αρχές του 2023. Ακόμα ο Τσιγγάρας δεν έχει καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του, έχει βρεθεί πέντε φορές σε αποστολή των Γάλλων και έχει αγωνιστεί μια φορά με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, η οποία αγωνίζεται στην 5η κατηγορία.

Θυμίζουμε πως η Τουλούζ έχει πληρώσει στον «Δικέφαλο του Βορρά» ενοίκιο της τάξης των 300.000 ευρώ, με την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να περιλαμβάνει οψιόν αγοράς περίπου 2.5 εκατομμυρίων ευρώ.