Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο με «υπογραφή» Νεϊμάρ

Βασίλης Μπαλατσός
Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο με «υπογραφή» Νεϊμάρ

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-1 στην έδρα Λοριάν με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ, ο οποίος σκόραρε και έδωσε ασίστ στο γκολ νίκης του Ντανίλο. Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, η οποία συνεχίζει στο +5 από τη δεύτερη Λανς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίστηκε στην έδρα της δεύτερης Λοριάν χωρίς τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος ταλαιπωρείται από «φλεγμονή του αχίλλειου τένοντα», όμως με μπροστάρη τον εξαιρετικό Νεϊμάρ επικράτησε με 2-1. Τέταρτη διαδοχική νίκη για τους πρωτοπόρους της Ligue 1, οι οποίοι συνεχίζουν στο +5 από τη δεύτερη θέση.

Οι Παριζιάνοι βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 9' χάρη στην πίεση του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα Μβογκό, έκανε το «1-2» με τον νεαρό Εκετίκε και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν αξιόμαχοι, έψαξαν την ισοφάριση και έκαναν το 1-1 στο 53' όταν ο Μόφι έφυγε στην πλάτη του Μαρκίνιος, ο Λε Φε του «σέρβιρε» και ο Νιγηριανός με δυνατό σουτ νίκησε τον Ντοναρούμα.

Η Λοριάν έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ αλλά ο Νεϊμάρ έδωσε για ακόμα μια φορά τη λύση. Στο 81' ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε εξαιρετικά το κόρνερ, έστειλε τη μπάλα στην «καρδιά» της μικρής περιοχής και ο υψηλόσωμος Ντανίλο Περέιρα με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα