Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο με «υπογραφή» Νεϊμάρ

Βασίλης Μπαλατσός
Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο με «υπογραφή» Νεϊμάρ

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-1 στην έδρα Λοριάν με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ, ο οποίος σκόραρε και έδωσε ασίστ στο γκολ νίκης του Ντανίλο. Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, η οποία συνεχίζει στο +5 από τη δεύτερη Λανς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίστηκε στην έδρα της δεύτερης Λοριάν χωρίς τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος ταλαιπωρείται από «φλεγμονή του αχίλλειου τένοντα», όμως με μπροστάρη τον εξαιρετικό Νεϊμάρ επικράτησε με 2-1. Τέταρτη διαδοχική νίκη για τους πρωτοπόρους της Ligue 1, οι οποίοι συνεχίζουν στο +5 από τη δεύτερη θέση.

Οι Παριζιάνοι βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 9' χάρη στην πίεση του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα Μβογκό, έκανε το «1-2» με τον νεαρό Εκετίκε και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν αξιόμαχοι, έψαξαν την ισοφάριση και έκαναν το 1-1 στο 53' όταν ο Μόφι έφυγε στην πλάτη του Μαρκίνιος, ο Λε Φε του «σέρβιρε» και ο Νιγηριανός με δυνατό σουτ νίκησε τον Ντοναρούμα.

Η Λοριάν έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ αλλά ο Νεϊμάρ έδωσε για ακόμα μια φορά τη λύση. Στο 81' ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε εξαιρετικά το κόρνερ, έστειλε τη μπάλα στην «καρδιά» της μικρής περιοχής και ο υψηλόσωμος Ντανίλο Περέιρα με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα