Ζλάταν: «Η Γαλλία με χρειάζεται, έχουν Μπαπέ, Νεϊμάρ, Μέσι, αλλά δεν έχουν τον Θεό»

Ζλάταν: «Η Γαλλία με χρειάζεται, έχουν Μπαπέ, Νεϊμάρ, Μέσι, αλλά δεν έχουν τον Θεό»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς «ξαναχτύπησε» μετά από καιρό με δηλώσεις για τη Γαλλία, την τριπλέτα της Παρί Σεν Ζερμέν και τον λόγο που αυτή δεν... αρκεί για το γαλλικό πρωτάθλημα αφού ο ίδιος απουσιάζει.

Η επιστροφή στη δράση αργεί ακόμα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (από το 2023), ο οποίος επιδίδεται πλέον σε ταινίες και δηλώσεις, χαρίζοντας ακόμα μερικές «ηχηρές» ατάκες από αυτές που μόνο εκείνος ξέρει να προσφέρει.

Ο 41χρονος Σουηδός σούπερ σταρ παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο γαλλικό «Canal+» κι από το απόσπασμα 20 δευτερολέπτων και μόνο προϊδέασε για μια απολαυστική συζήτηση. Αυτή τη φορά, κλήθηκε να μιλήσει για τη Γαλλία και το εγχώριο πρωτάθλημα και τόνισε πως η αποχώρησή του το 2016 σήμανε το... χάος και πως η τριπλέτα Μπαπέ-Μέσι-Νεϊμάρ δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του, αυτοαποκαλούμενος, μάλιστα, ως ο «Θεός».

«Από τότε που έφυγα από τη Γαλλία, τα πάντα καταρρέουν. Δεν υπάρχει πια κάτι ενδιαφέρον. Η Γαλλία με χρειάζεται, αλλά εγώ δεν χρειάζομαι τη Γαλλία. Ακόμα κι αν έχεις Μπαπέ, Νεϊμάρ και Μέσι, δεν είναι αρκετό γιατί δεν έχεις τον Θεό».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα