Ολυμπιακός: Η Ναντ έσωσε τον βαθμό στο 85' κόντρα στο Στρασβούργο (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Η Ναντ έσωσε τον βαθμό στο 85' κόντρα στο Στρασβούργο (vid)

bet365

Με φανταστικό γκολ του «καυτού» νεοαποκτηθέντα φορ από τη Γαλατασαράι, Μοσταφά Μοχάμεντ, η Ναντ ισοφάρισε το Στρασβούργο στο 85' και πήρε τον βαθμό, λίγες μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του Europa League.

Μετά την παρθενική της νίκη στη φετινή Ligue 1 επί της Τουλούζ (3-1), η Ναντ κατάφερε να σώσει την παρτίδα κόντρα στο Στρασβούργο με γκολ στο φινάλε και να μείνει αήττητη στα τέσσερα από τα πρώτα πέντε παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Europa League (8/9, 22:00) παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Μούσα Σισοκό και Σαρλ Τραορέ και μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο που τη βρήκε να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το εις βάρος της σκορ χάρη στο γκολ του Ντιαλό από το 28'.

Ωστόσο, το σύνολο του Αντουάν Κομπουαρέ ήταν απόλυτος κυρίαρχος μετά την ανάπαυλα και έψαξε επίμονα για την ισοφάριση, απέναντι στο αμυντικό «τείχος» των γηπεδούχων (μηδέν τελικές και 38% κατοχή μετά το 45'). Και τη βρήκε χάρη στον νεοαποκτηθέντα της στράικερ από τη Γαλατασαράι, Μοσταφά Μοχάμεντ

Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ σκόραρε στο 85', μετά από δύο αλλαγές κατεύθυνσης και άψογο πλασέ ανάμεσα σε τέσσερις αμυντικούς του Στρασβούργου, σφραγίζοντας το τελικό 1-1 και το δεύτερο σερί παιχνίδι που σκοράρει με τα Καναρίνια.

Ναντ (Αντουάν Κομπουαρέ, 4-2-3-1): Λαφόντ - Κόρτσια, Καστελέτο, Παλουά, Άπια - Ζιροτό, Μουτουσάμι - Γκεσάν, Μπλας, Μπαμπά - Μοχάμεντ

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα