Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς Μπαπέ στο Super Cup κόντρα στη Ναντ

Βασίλης Μπαλατσός
O Κριστόφ Γκαλτιέ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κιλιάν Μπαπέ για τον αγώνα της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν με την κυπελλούχο Ναντ για το γαλλικό Super Cup (31/7, 21:00).

Το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνει την ερχόμενη Κυριακή (31/7, 21:00) o Κριστόφ Γκαλτιέ. Ο Γάλλος τεχνικός θα κοουτσάρει του πρωταθλητές της Ligue 1 στον αγώνα με την κυπελλούχο Ναντ για το εγχώριο Super Cup, ο οποίος θα λάβει χώρα στο Τελ Αβίβ.

O νέος τεχνικός των Παριζιάνων δεν θα έχει στη διάθεση του στο πρώτο του παιχνίδι τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος σταρ συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες στο περσινό πρωτάθλημα και συνεπώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν για τον πρώτο της τίτλο μέσα στη σεζόν. Ο 23χρονος επιθετικός μπορεί να μην υπολογίζεται για τον αγώνα με τα «Καναρίνια», όμως θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στο Ισραήλ.

Eκτός από τον Μπαπέ στην αποστολή των πρωταθλητών Γαλλίας δεν βρίσκεται ούτε ο νεοαποκτηθείς δεξιός μπακ Νόρντι Μουκιέλε, εν αντιθέσει με τον Βιτίνια, ο οποίος είναι έτοιμος για το επίσημο ντεμπούτο του. Κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και ο ετοιμοπόλεμος πια Σέρχιο Ράμος. Θυμίζουμε πως ο Γκαλτιέ δεν υπολογίζει τους «κομμένους» Ερέρα, Βαϊνάλντουμ, Κιρζαβά, Ντράξλερ, Ραφίνια και Κερ.