Λυών: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταλιαφίκο μέχρι το 2025 (vid)

Νίκος Κικίδης
Λυών: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταλιαφίκο μέχρι το 2025 (vid)

bet365

Η Λυών ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Νικολάς Ταλιαφίκο από τον Άγιαξ, ο οποίος θα αγωνίζεται με τους Λιονέ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στη Γαλλία για τη Λυών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολάς Ταλιαφίκο!

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ, που στο παρελθόν είχε ακουστεί για Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τους Λιονέ, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του από τον Άγιαξ έναντι του ποσού των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιστρατεύοντας μάλιστα χιούμορ και εφευρετικότητα, οι Γάλλοι πέρασαν... ποδιά μάγειρα στον Ταλιαφίκο και τον έβαλαν να οργανώσει μπάρμπεκιου στο προπονητικό κέντρο στα πλαίσια της παρουσίασης, προτού τελικά τον καλωσορίσουν στην ομάδα.

Μια κίνηση - έκπληξη από τη Λυών που κατάφερε να νικήσει τον ανταγωνισμό και να προσθέσει ακόμα ένα δυνατό όνομα στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν, αφού μέσα στο καλοκαίρι ολοκλήρωσε επίσης και τις μεταγραφές των Αλεξάντερ Λακαζέτ - Κορεντίν Τολισό!

Στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο 29χρονος μπακ κατέγραψε συνολικά 29 συμμετοχές με τον Άγιαξ σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα