Η Λιλ έκανε τον 80χρονο Λουσιέν να λυγίσει από συγκίνηση, με δώρο γενεθλίων μια υπογεγραμμένη φανέλα (vid)

Newsroom
Η Λιλ έκανε τον 80χρονο Λουσιέν να λυγίσει από συγκίνηση, με δώρο γενεθλίων μια υπογεγραμμένη φανέλα (vid)

bet365

Λουσιέν, ο πιο ευτυχισμένος φίλαθλος. Λίγες μέρες αφού έκλεισε τα 80 του χρόνια, ο πιστός υποστηρικτής της Λιλ έλαβε από τον σύλλογο μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών ως δώρο για τα γενέθλιά του και λύγισε από συγκίνηση.

Υπάρχουν στιγμές που η σχέση ατόμου-ομάδας εκπλήσσει με τη δύναμη και την αλήθεια της. Με τα ατόφια συναισθήματα που μπορεί να γεννήσει, ξέχωρα από επιτυχίες, τίτλους, πανηγυρισμούς. Κι όλα αυτά με μία απλή, μα ανεκτίμητη χειρονομία. Και η Λιλ επιβεβαίωσε αυτή τη μοναδική ικανότητα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, κάνοντας τα 80ά γενέθλια ενός πιστού φιλάθλου της ενδεχομένως τα πιο αξέχαστα της ζωής του.

Ο Λουσιέν έσβησε 80 κεράκια πριν από λίγες μέρες και οι πρωταθλητές Γαλλίας εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να του θυμίσουν την αγάπη του για το κλαμπ και να του χαρίσουν το πιο ξεχωριστό δώρο: μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας, με τον Λουσιέν να λυγίζει από συγκίνηση και χαρά σαν μικρό παιδί, τη στιγμή που αποκάλυψε το «μαγικό» περιεχόμενο της τσάντας.

«Ένας αιώνιος υποστηρικτής της Λιλ, ο Λουσιέν, πρόσφατα γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια. Για την περίσταση, του προσφέραμε μια φανέλα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές μας. Η συγκίνησή του είναι για μας η πιο όμορφη αντίδραση. Γιατί έτσι είναι να είσαι φίλαθλος της Λιλ» έγραψε ο σύλλογος συνοδεύοντας το υπέροχο βίντεο στα social media.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα