Ποτσετίνο για Ράμος: «Είναι πρωταθλητής, αλλά πρέπει να συνηθίσει στην πραγματικότητα» (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μίλησε για τον Σέρχιο Ράμος αλλά και για τη πίστη που έχει στις δυνατότητες του Ισπανού αμυντικού.

Ο Ισπανός στόπερ κουβαλούσε από την προηγούμενη του ομάδα, Ρεάλ, έναν σοβαρό τραυματισμό στη γάμπά του, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, με τους Παριζιάνους.

Ωστόσο, ο Ράμος φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού του μιας και προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς κι ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα γήπεδα.

O Ποτσετίνο πάντως από την πλευρά του τόνισε ότι πιστεύει στις δυνατότητες του Ισπανού αμυντικού, ωστόσο θα πρέπει να συνηθίσει στα νέα δεδομένα και να είναι στο 100%, προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Ισως η πραγματικότητα με τον Σέρχιο Ράμος να είναι διαφορετική από εκείνη του 2014, όπως και των Μέσι και Νεϊμάρ. Αυτοί οι παίκτες είναι μεγάλοι πρωταθλητές, αλλά πρέπει να συνηθίσουν στην πραγματικότητα. Όλοι έχουμε κατά νου ότι ήταν οι καλύτεροι, αλλά πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο και τώρα. Αν το βρουν, φυσικά μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Όλα όμως ξεκινούν με την ανάγκη του καθενός να βρει την καλύτερη εκδοχή του», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Movistar», ο Αργεντινός τεχνικός της Παρί.

@Photo credits: Video Screen