Μέσι: Ο λόγος που φωτογραφήθηκε με 25 παιδιά

Κώστας Ζάλιαρης
Λίγο μετά την παρουσίασή του και την αποθέωση από τον κόσμο της Παρί, ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον Νασέρ Αλ – Κελαϊφί φωτογραφήθηκαν για συγκεκριμένο, όμορφο σκοπό παρέα με 25 παιδάκια.

Ο Αργεντινός αστέρας είναι κάτοικος Παρισιού, απολαμβάνει τις πρώτες του στιγμές στην πόλη του φωτός και ο τρόπος με τον οποίο τον έχουν υποδεχθεί άπαντες στον σύλλογο, αλλά και η τρέλα του κόσμου, τον έχουν κάνει να χαμογελάει συνεχώς.

Μετά την παρουσίασή του από την Παρί, όπου έδειξε ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με τους Μπαπέ και Νεϊμάρ, αλλά και τον χαμό που αντίκρισε από τους χιλιάδες οπαδούς που τον περίμεναν έξω από το «Παρκ ντε Πρενς», ο Μέσι είχε μια... ειδική φωτογράφηση.

Μαζί με το μεγάλο αφεντικό, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πόζαραν με 25 παιδάκια, τα οποία βοηθάει η ομάδα μέσω του οργανισμού που έχει ιδρύσει ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτά τα πιτσιρίκια είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με τον Αργεντινό σούπερ σταρ και φυσικά ο Μέσι δέχθηκε με χαρά να συμμετέχει σε αυτό από τη στιγμή που πρόκειται για οργανισμό που βοηθάει και μοιράζει χαμόγελα και δύναμη...

Photo Credits: AP