Ο Μέσι φέρεται να επέλεξε Παρί για 2+1 χρόνια

Ο Μέσι φέρεται να επέλεξε Παρί για 2+1 χρόνια

bet365

Σύμφωνα με έγκυρο Γάλλο ρεπόρτερ, ο Λιονέλ Μέσι αποδέχτηκε την πρόταση της Παρί για 2+1 χρόνια, με την υπογραφή του να αναμένεται στο Σαββατοκύριακο και τα χρήματα να ανέρχονται στα 40-50 εκατ. ευρώ ετησίως.

Από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, οι Γάλλοι ρεπόρτερ τρελάθηκαν, αναζητώντας τις κινήσεις της Παρί. Πρώτος φαίνεται να έχει το ρεπορτάζ ο σούπερ έγκυρος Μοχάμεντ Μπουχαφσί του “RMC”. Σύμφωνα με δική του ανάρτηση, οι Παριζιάνοι έπεισαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ώστε να μετακομίσει στη γαλλική πρωτεύουσα για τα επόμενα 2+1 χρόνια.


Οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά υπολογίζεται ότι ο Μέσι θα λάβει 40-50 εκατ. ευρώ ετησίως (σ.σ.: στην Μπαρτσελόνα έπαιρνε 70 εκατ. και είχε συμφωνήσει για τα μισά), ενώ οι υπογραφές θα οριστικοποιηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σε αυτό το πλαίσιο βέβαια έχει αναπτυχθεί ήδη και παραφιλολογία. Η πρώτη θέλει τον Νεϊμάρ να έχει παραχωρήσει τη φανέλα με το Νο10 στον κολλητό του κι εκείνος να έχει αρνηθεί, επιλέγοντας το Νο19 των παιδικών του χρόνων. Η δεύτερη ότι η Παρί έχει κλείσει τον Πύργο του Αϊφελ για τις 10 Αυγούστου, ώστε να τον παρουσιάσει εκεί, όπως είχε κάνει με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (2012) και Νεϊμάρ (2017).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα