Θέλτα: Θέλουν να απαλλαγούν από τον Εμρέ Μορ, που είναι «εκτός ελέγχου»

Θέλτα: Θέλουν να απαλλαγούν από τον Εμρέ Μορ, που είναι «εκτός ελέγχου»

bet365

Σε παρατεταμένο κατήφορο βρίσκεται η καριέρα του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Εμρέ Μορ, με τους ανθρώπους της Θέλτα να ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν από την παρουσία του.

«Ο Εμρέ Μορ χάνει τον έλεγχο». Αυτός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της «As» για τον Εμρέ Μορ. Ο 23χρονος εξτρέμ, ο οποίος έκανε κι ένα ανεπιτυχές πέρασμα από τον Ολυμπιακό (αγωνίστηκε μόνο σε 2 ματς Κυπέλλου με τη Λαμία) πέρυσι, φαίνεται να δημιουργεί και πάλι προβλήματα.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει ότι είναι εκτός ομάδας απ' όταν επέστρεψε από το Ντουμπάι, όπου και πήγε εκεί για να αποθεραπευτεί μετά τον τραυματισμό του. Πάντως, από τη Θέλτα, η επίσημη εκδοχή που δίνεται είναι ότι ο παίκτης παραμένει τραυματίας και γι' αυτό προπονείται μόνος του.

Όπως υποστηρίζεται ωστόσο, από τους Ισπανούς δημοσιογράφους, ο Μορ δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας, με τους διοικούντες την ομάδα να ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν από την παρουσία του, καθότι έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Αυτό που φέρεται αν ενόχλησε ήταν κάτι φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram και γι' αυτό μάλιστα έσβησε και τους λογαριασμούς του στα social media.

Ο τεχνικός της ομάδας, Εντουάρντο Κουντέτ, ερωτηθείς για την υπόθεση απάντησε:

«Δεν αναφέρομαι σε ειδικές περιπτώσεις. Δεν πρόκειται να απαντήσω δημοσίως τίποτα, ό,τι έχω να πω το λέω προσωπικά στους παίκτες μου. Πήγε στο Ντουμπάι με την άδεια της ομάδας, κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει με το αν μου αρέσει ή όχι».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα