Η Μπέτις ανοίγει τα γήπεδά της για τους φιλάθλους

Gazzetta team
Η βελτίωση των αριθμητικών στοιχείων της πανδημίας του κορονοϊού στην Ανδαλουσία επιτρέπει στην Μπέτις να ανοίξει τις εγκαταστάσεις της για αγώνες της δεύτερης ομάδας και των τμημάτων υποδομής, όχι όμως για την πρώτη (ακόμα).

Την Δευτέρα (8/3) έκλεισε ακριβώς ένας χρόνος από τον τελευταίο αγώνα με κόσμο στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Η Μπέτις νικούσε 2-1 με ανατροπή την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Ένα χρόνο μετά, ο σύλλογος της Σεβίλλης ανακοίνωσε ότι ανοίγει τις εγκαταστάσεις του για τον κόσμο, ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά αγώνες της δεύτερης ομάδας και των τμημάτων υποδομής.

Προς το παρόν, δεν επιτρέπονται φίλαθλοι σε πρώτη κατηγορία σε ποδόσφαιρο – μπάσκετ και δεύτερη κατηγορία στο ποδόσφαιρο, αλλά η Μπέτις θα ανοίξει το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για 800 φιλάθλους, ώστε την Κυριακή (14/3) να δουν από κοντά τον αγώνα Μπέτις Β – Λινάρες για τα πλέι οφ ανόδου στην δεύτερη κατηγορία.

Περιορισμένος αριθμός φιλάθλων θα επιτρέπεται στους αγώνες των τμημάτων υποδομής, της ομάδας του ποδοσφαίρου σάλας και της γυναικείας ομάδας.