Κούμαν: «Εξαιρετικός άνθρωπος ο Μπαρτομέου, σοκαρίστηκα για τη σύλληψή του»

Gazzetta team
Ο Ρόναλντ Κούμαν εμφανίστηκε σαστισμένος μετά τη σύλληψη του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, χαρακτήρισε «εξαιρετικό άνθρωπο» τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα και παραδέχθηκε ότι το συμβάν χαλάει την εικόνα του συλλόγου.

Ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου μπορεί να αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, αλλά οι… μπελάδες στους οποίους έχει εμπλακεί δεν έχουν τελειώσει. Η σύλληψή του δεν έμεινε ασχολίαστη από πρώην και νυν ανθρώπους του κλαμπ, με τον Ρόναλντ Κούμαν, πάντως, να… πέφτει από τα σύννεφα, έχοντας να πει μόνο καλά λόγια για τον τέως πρόεδρο του συλλόγου.

Σε δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σεβίλλη, ο Ολλανδός προπονητής χαρακτήρισε «εξαιρετικό άνθρωπο» τον φερόμενο ως εγκέφαλο του Barcagate, παραδεχόμενος, ωστόσο, το «πλήγμα» που προκάλεσε το συμβάν στην εικόνα του κλαμπ.

«Όταν κυκλοφόρησαν τα νέα, σοκαρίστηκα, διότι γνωρίζω τον Μπαρτομέου, όπως και τον Όσκαρ Γκράου. Αισθάνομαι πολύ άσχημα για αυτούς. Ο Μπαρτομέου μου είχε δείξει πως είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Η σύλληψή του δεν ήταν καθόλου καλή για την εικόνα του κλαμπ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: